In het weekend zijn wij gesloten.

Ga voorbereid op reis

Reisadvies

Reisinformatie

Heeft u voornemens om een verre reis te maken naar de (sub)tropen, Oostblok of zelfs de Middellandse Zee (o.a. Turkije of Kroatië), is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Vaak zijn vaccinaties nodig. Een formulier om ons te informeren over uw reisdoel, uw vaccinaties in het verleden en reisomschrijving vindt u hieronder.  Vult u dit nauwkeurig in en verstuur het naar de praktijk.

Na bestudering van dit formulier wordt in overleg met u een afspraak  gemaakt voor een passend reisadvies. Tevens worden de vaccins en zo nodig de malaria tabletten bij de apotheek besteld.

Het is belangrijk dat u ruim op tijd en ten minste 2 maanden voor uw vertrekdatum contact opneemt om uw vaccinaties te regelen! Indien u te kort voor vertrek wordt ingeënt bent u mogelijk onvoldoende beschermd.

 

Formulier reisvaccinaties

Voor een goed reizigersconsult is veel informatie over uw reis van belang. Vult u dit formulier alstublieft zo goed mogelijk in, dan kunnen wij u van het beste advies voorzien. Mocht er iets niet lukken of onduidelijk zijn, geef dit dan aan in de laatste kolom.

Wilt u weten of uw reisvaccinaties vergoed worden, kijk dan op de website van Gezond op Reis. www.gezondopreis.nl
Reisvaccinatie aanvragen